Avtal

Vi har två stycken avtal som man kan täkna här på Abluo Samarit Assistans.


Avtal FBU:


Då blir man full medlem i Abluo Samarit Assistans det innebär att man betalar 950 kr  i ett års abonnemang. Då har man rätt till att få starthjälp helt gratis och gäller även vid bensinstopp.
Man får även en hyrbil framkörd till det ställe där ni har fått bil problem med eran bil men för tillfälle gäller det bara inom ångermandland och att den måste in på verkstad, men själva hyran på hyrbilen får ni själva stå för eller om ni har en försäkring där en hyrbil ingår.

Ni har 10 % rabbat på alla inköp, evenemang och produkter som vi hyr ut här på Abluo Samarit Assistans.

20% rabbat på att vi åker med våran samarit bil och kollar eran bostad när ni är bortresta flera gånger per dygn. Även 20% på tillfälliga kamrer som är uppsatta hos er och ni kan ha full koll på en app i mobiltelefon.

Ni får även bonus poäng på allt som ni köper eller hyr på Abluo Samarit Assistans. Poängen sammlas till en viss summa sedan får ni rabbat chekar av oss som ni kan lösa in på ställen runt om i sverige. När ni tankar på Q star bensinstationer och ni skickar in kvittot på det ni har tankat så får ni 20 öre per liter av oss.


Avtal FBM:


Då får man inte fullt ut som på avtal FBU, kostnaden på detta avtal är 300 kr som är på ett års abbonemang.

Ni har 5 % rabbat på alla inköp, evenemang och produkter som vi hyr ut här på Abluo Samarit Assistans.